Mən bu işi 7 ildir eləyirəm. Bəli, iş deyirəm, çünki Mostbet mənim üçün sadəcə əyləncə deyil, qazanc mənbəyidir. İnsanlar gəlib mənə sual verirlər: "Bəs necə olur ki, sən həmişə qazanırsan?" - gülürəm sadəcə. Çünki qazanmaq deyil, məsələ uduzmamaqdır. Strategiya, soyuqqanlılıq və riyazi hesablama – budur mənim silahım.
Mostbet minimum withdrawal məbləği elə bir rəqəmdir ki, mən onu ilk günlərdə əzbərlədim: 1 AZN. Amma təəccüblü olan odur ki, bu rəqəm çoxlarını çaşdırır. Mən isə bilirəm ki, bu rəqəm mənim üçün heç nə demək deyil, çünki mən hesabımda heç vaxt 1 AZN-dən az saxlamıram.
Hər səhər saat 9-da oyanıram, qəhvə içirəm, statistikaları açıram. Bu işdə ən önəmli şey – nizam-intizamdı
r. Mostbet minimum withdrawal limiti kimisə qorxuda bilər, amma mənim üçün bu, sadəcə bir rəqəmdir. Əsl oyun başqa yerdədir. Siz heç düşünmüsünüzmü ki, niyə bəzi insanlar həmişə uduzur? Çünki onlar emosiyalarla oynayırlar. Mən isə maşın kimiyəm. Heç vaxt hirslənəndə mərc etmirəm, heç vaxt sevincdən başımı itirəndə oynamıram. Mən sadəcə işimi görürəm.
Gəlin başlayaq ən maraqlı hissədən – strategiyadan. Mən 3 oyun növünə baxıram: ruletka, blackjack və bəzən slotlar. Amma slotlar yalnız o zaman, nə vaxt ki, mən bonus təkliflərini hesablamışam. Mostbet mənə çoxlu bonuslar verir, amma mən onların şərtlərini oxuyana qədər heç birinə toxunmuram. Bir dəfə, təxminən 3 il əvvəl, mən yeni başlayan olanda, bonuslara inanırdım. Nə qədər səhv etdiyimi sonra anladım. Həmin vaxtlar mən uduzurdum, çünki bonusun şərtləri məni məcbur edirdi ki, çox oynayım. İndi isə mən öz qaydalarımı qururam.
Axşam saat 8-də evə gəlirəm, ailəmlə vaxt keçirirəm, sonra yenidən kompüterin arxasına otururam. Bəli, mən gecə də oynayıram, çünki Avropa bazarı açılır. Bu işdə vaxt fərqi çox önəmlidir. Mostbet minimum withdrawal məbləğini bilmək yetərli deyil – mən bilirəm nə vaxt pul çıxarmaq lazımdır. Mənim üçün ən yaxşı vaxt – çərşənbə axşamı gecə yarısıdır. Niyə? Çünki bankların iş rejimi, ödəniş sistemləri – bütün bunların öz ritmi var. Mən bu ritmi illərdir öyrənmişəm.
Bir dəfə, 5 il bundan əvvəl, mən Mostbet-də 2000 AZN udmuşdum. Amma o vaxt mən axmaq idim – daha çox istədim. O gecə 3 saat ərzində hər şeyi uduzdum. Həmin gündən sonra and içdim – mənim limitim var. Gündəlik qazanc həddi – 500 AZN. Bu rəqəmi keçən kimi, oyunu dayandırıram. Çoxları deyir ki, mən dəliyəm, amma mən bilirəm ki, acgözlük ən böyük düşməndir. Mostbet minimum withdrawal məbləği mənim üçün göstəricidir – nə qədər az olsa, mən bir o qədər çox çıxarıb yeni oyuna başlaya bilərəm.