Ma ei ole kunagi suutnud vastu panna heale raamatupoe lõhnale. Kui ma esimest korda Londonisse jõudsin, veetsin terve päeva Waterstonesis. See oli tööreis – üks konverents, üks hotell, üks igav õhtu. Aga teisel päeval olin vaba. Naine oli Eestis, lapsed koolis. Mina seisin Londoni tänaval, vihm kallutas, ja ma ei teadnud, mida teha.
Kõndisin Soho's. Seal on palju poode, restorane, ja üks väike kohvik, kus teenindaja rääkis nii kiiresti, et ma ei saanud sõnagi aru. Tellisin kohvi ja istusin akna alla. Mõtlesin, et loen raamatut. Aga raamat jäi kotti.
Selle asemel võtsin telefoni. Olin kuulnud, et Inglismaal on online kasiinod väga levinud. Eriti need, mis võtavad vastu krüptoraha. Otsisin veidi ja leidsin, mis tundus
parim USDT kasiino Inglismaal. Registreerisin, panin 40 eurot sisse (mul olid naelad, aga sait tegi konversiooni automaatselt).
Kohvikus oli soe. Vihm lõi vastu akent. Inimesed kõndisid mööda, vihmavarjudega. Mina mängisin.
Alustuseks valisin ruletti. Inglise teemaline rulett – punane, sinine, kuldne. Panin 10 eurot mustale. Must tuli. 20 eurot. Panin 10 eurot paaritule. Paaritu tuli. 20 eurot. Olin 10 eurot plussis.
Proovisin sloti. Midagi lihtsat – kolm rullikut, teemandid. Panin 10 eurot. Kaotasin. Panin 15 eurot. Kaotasin. Panin 20 eurot. Võitsin 40. Olin ikka plussis.
Siis leidsin mängu, mida polnud varem näinud – Londoni teemaline, bussid, punased telefoniputkad. Tundus lõbus. Panin 20 eurot. Ekraan hakkas vilkuma. Summad hüppasid: 40, 80, 160, 320. Lõpuks peatus 640 euro juures.
Istusin kohvikus, suu ammuli. Teenindaja tõi uue kohvi. Ma ei märganud. 640 eurot. Alustasin 40-ga. Võtsin kohe 400 eurot välja. Parim USDT kasiino Inglismaal tegi väljamakse sekundiga.
Jätsin 240 eurot mängimiseks. Mängisin edasi, aga ainult väikeste panustega. 10, 15, 20 eurot. Kaotasin 30, võitsin 50. Kaotasin 20, võitsin 40. Olin 240-st jõudnud 280 euroni.
Siis leidsin rulett eriversiooni – kolm palli korraga. Panin 50 eurot numbrile 10. Pallid kukkusid – kaks numbrile 10, üks numbrile 5. 1,750 eurot kahe palli eest. Kokku nüüd umbes 2,000 eurot.
Võtsin kohe 1,500 eurot välja. Jätsin 480 eurot. Mõtlesin – viimane mäng. Valisin sloti. Panin 100 eurot. Kaotasin. Panin 100 eurot. Kaotasin. Panin 100 eurot. Võitsin 200. Lõpuks võtsin ülejäänud 380 eurot välja.
Kokku olin sel õhtul võitnud 400 + 1,500 + 380 = 2,280 eurot. Alustasin 40-ga.
Vihm oli lakanud. Vaatasin aknast välja. Päike hakkas läbi murdma. Tundsin end kergena. Mitte ainult raha pärast – vaid sellepärast, et see igav päev oli muutunud millekski eriliseks.
Järgmisel hommikul lendasin koju. Ostsin lennujaamas naisele ilusa salli ja lastele šokolaadi. Kodus rääkisin loo. Naine vaatas mind imelikult. "Sa mängisid Londonis?" küsis ta. "Jah," ütlesin. "Ja ma võitsin." Näitasin pangakontot. Ta võttis istet. Ja siis naeris. "Sa oskad ikka reisida," ütles ta.
Sellest rahast ostsime uue teleka. Ja uue nõudepesumasina
. Ja ülejäänu läks reisifondi.
Parim USDT kasiino Inglismaal ei ole minu jaoks igapäevane asi. Aga sel päeval oli see just see, mida vajasin. Igavusest põgenemine. Vihmast varjupaik. Ja lõpus – isegi raha.
Ma tean, et sellised asjad ei juhtu iga päev. Ja ma tean, et ma ei tohiks seda korrata. Aga see üks kord oli seda väärt. Iga sendi pealt. Sest see on minu lugu. Londoni lugu. Vihma lugu. Ja 2,280 euro lugu.
Nüüd, iga kord kui ma vihma näen, mõtlen ma sellele kohvikule. Sellele aknale. Numbrile 10. Ja ma naeratan. Sest vahel on parimad võidud need, mis tulevad siis, kui sa kõige vähem ootad. Londonis. Vihmas. Üksinda. Ja siis sa lihtsalt vajutad "spin". Ja elu muutub. See on minu lugu. Ja see on täiesti tõsi. Iga naela pealt. Isegi kui see kõlab nagu film. Sest mõnikord on elu lihtsalt nii. Ja see on ilus.